Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka Grand Hotell i Stockholm

 
Grand Hotell –  en mötesplats med skönhet och klass

Grand Hotell har sedan invigningen 1874 varit det självklara valet för såväl inhemska som tillresta kosmopoliter. Med sitt vackra läge, mittemot Kungliga Slottet vid Stockholms ström, sin eleganta inredning och utsökta mat tilltalar Grand Hôtel alla som vet att uppskatta livets goda, i stort som i smått. Med den nya intilliggande fastigheten har hotellet 376 fantastiska rum varav 42 magnifika och ståndsmässiga sviter. Grand Hotell är även medlem i The Leading Hotels of the World och i norra Europa finns det få hotell som håller samma klass.

Grands Service

Grand Hotell är ett modernt femstjärnigt de luxe hotell där all personal inom hotellet arbetar för att eftersträva gästernas önskemål, oavsett vad eller vilka dessa är. Vi ordnar allt; en impulsiv supé upp till rummet, skräddartjänster, helikopter för en utflykt, trådlös uppkoppling till kontoret eller ombokning av teaterbiljetter. Till Ert förfogande står diskret och effektiv personal dygnet runt, att hjälpa Er med stort som med smått.

Room service

Grand hotells Room Service står till Er tjänst dygnet runt och serverar frukost, lunch, middag eller vickning. Maten tillagas efter Er beställning nere i hotellets kök och serveras sedan i Ert rum. Menyn är generöst tilltagen.

 
Klicka här för att boka hotell i stockholm
Boka Grand hotell i Museistaden Stockholm
I Stockholm finns ett 100-tal museer att besöka. Sök efter museum utifrån intresse, plats eller lista alla. 

Se eventlistningen på höger sida för aktuella utställningar och evenemang. Glöm inte den internationella regeln att de flesta museer håller stängt på måndagar
Sevärdheter
Stockholm är en vacker stad! Det vet alla som varit där men det som överraskar en och annan besökare är vattnet. Det finns lika mycket av det som i Amsterdam eller Venedig.

Stockholms olika stadsdelar har också olika karaktär som ofta kan göra en kort promenad till en lång vandring. Söders magnifika höjder och den medeltida Gamla Stan skiljer sig väldigt mycket från Djurgårdens fantastiska skogar eller shoppingstråken kring Stureplan. Nämnde vi att det är en väldigt vacker stad ?

Stockholms kultur

Kungarike i 1000 år, kulturstad sedan 1200-talet, pop- och rockstad, såväl som designMecka, Barocken på Drottningholm, de skandinaviska ljusa möblerna,  IT-bebyggelsen i Kista...

För den kulturintresserade finns både gammalt och nytt i Stockholm. Kultur i den traditionella meningen finner  du i det stora utbudet  av museer, konserter, teatrar, sportarenor, gallerier, vernissager  och utställningar.

Boka Grand  hotell i Stockholm - The Capital of Scandinavia
Det finns många skäl till varför Stockholm är Skandinaviens naturliga huvudstad. Ett är att Stockholm ligger mitt i hjärtat av Skandinavien, med kommunikationer i världsklass. Ett annat
är att Stockholm är den största staden i det största landet i Skandinavien.
Här hittar du också flest multinationella företag, den största aktiebörsen och inte minst de flesta besökarna. Hit kommer man för maten, designen och musiken. Stockholm har också ett unikt utbud av gallerier och museer och står varje år i centrum för världens blickar när Nobelpriset delas ut.

Hotelreservation.se  Inte bara hotell i Stockholm
Vi är ett svenskt bolag, säte i Stockholm med bokningscentraler i London, Barcelona och
Florida och med ett utbud av mer än 60.000 hotell över hela världen - till specialpriser.
I en bransch där allt fler väljer att komponera sin resa på egen hand över Internet är vi
hotellspecialisten.

Boka Grand Hotell i Stockholm

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se