Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Hotelreservation.se har Mercure hotell i Köpenhamn till billiga priser

   Bilder på Köpenhamn

Bra och prisvärda hotell i Köpenhamn för riktigt smarta - Mercure hotell
Med över 700 hotell i hela världen, vill vi på Ibis förenkla hotellboendet för dig. Oavsett om du reser privat eller i affärer! Hos oss får du det du faktiskt betalar för. Det innebär att du inte behöver betala för kringutrustning som du inte använder. Vi gör inte heller någon skillnad på om du önskar ett enkel- eller dubbelrum. Ett rum - Ett pris. Det är enkelt!


Klicka här för att boka

Vi på Ibis garanterar dig också en en fullständig och effektiv service dygnet runt. Detta innebär att om ett mindre problem uppstår, som vi på Ibis kan hållas ansvariga för, så gör vi allt för att åtgärda detta inom 15 minuter. Detta är dock mer än ett löfte - det är en kvalitetsgaranti som gäller dygnet runt. Om vi inte uppfyller denna garanti, kommer vi att bjuda dig på övernattningen!

 

Klicka här för se fler mercure hotell

Ibis Copenhagen Crown Hotel Ibis Copenhagen Crown Hotel Ibis Copenhagen Crown Hotel

Ibis Copenhagen Crown Hotel

 

 
 
Köpenhamns centrum är inte stort, men å andra sidan är det inte många andra ställen i världen, som har så mycket inspiration koncentrerad på så liten yta. Staden är överskådlig, och i regel är det lättare att komma runt till fots än med taxi eller S-tåg. Köpenhamn är allt du behöver. Olika kvarter har sin egen prägel, och drar till sig verksamheter och butiker av samma typ: avantgarde, underground och butiker på väg fram på Larsbjørnsstræde, konst och avancerad design i Amalienborg-kvarteret, varuhus och ledande märkesvarubutiker på Strøget, medan danskt mode visar sitt nya ansikte på Kronprinsensgade.

Strøget


Börja shoppingrundan på Strøget, som går genom hjärtat av Köpenhamn med början på Kongens Nytorv och ända ner till Rådhuspladsen. Hela gågatan är en lång arkitektonisk pärlrad av alla tänkbara butiker. Och skulle det mot förmodan hända att man inte hittar det man är ute efter, kan shoppinghungern säkert stillas på de många våningarna i varuhusen. Läs mera om shopping i København.

 
 
Köpenhamn har en överväldigande mängd museer. Landets långa historia gör ett besök på ett av de otaliga museerna till en spännande upplevelse, oavsett om du är intresserad av vikingahistoria, guldålders målerier eller modern installationskonst. De danska museerna är placerade i städerna och runt ute i den vackra naturen, och de flesta präglas av den säregna danska arkitekturen, så byggnaderna i sig är värda ett besök. 
 
 
 
 
Det moderna Danmark har massor av spännande gallerier, som för största delen ställer ut dansk design och formgivning. Du kan uppleva något av det yppersta inom dansk keramik och formkonst i Köpenhamn. Besök de små gallerierna på sidogatorna.
 
 
 
 
I Köpenhamn börjar nattlivet sent. På de flesta diskoteken börjar gästerna komma vid midnatt. Många börjar dock tidigare på kvällen på något café eller en bar i City eller i brokvarteren. Senare bär det av mot diskoteken, spelställena och klubbarna. Underground och klubbliv upplevs bäst på Nørrebro, där man kommer nära Köpenhamns mångkulturella smältdegel.

Popp, dans och jazz


Vill du hellre lyssna på nya hit och spröda popptoner, då går turen till diskoteken på Østerbro eller till Baron Boltens Gård vid Kgs. Nytorv, där det är mycket liv hela natten. Gäller det jazz, är det åter igen stort intresse för ny dansk jazz, som bäst upplevs på Copenhagen Jazz House i Köpenhamns city.
 
 
 
 
De största danska städerna har alla samlat en rad upplevelser och transportmöjligheteri paket, som gör det både enkelt och billigt att vara på besök.

Städernas "pass" eller "kort" erbjuder i flesta fall gratis transport med bussar och tåg i stadsområdena och fri entré till en mängd olika museer och attraktioner. Utöver detta kan det finnas rabattmöjligheter för bilhyra, färjor och mycket mera. En sak är säker: Det är ett bra köp för dem som vill uppleva den danska storstaden.

Hotelreservation.se  Inte bara hotell i köpenhamn
Vi är ett svenskt bolag, säte i Stockholm med bokningscentraler i London, Barcelona och
Florida och med ett utbud av mer än 60.000 hotell över hela världen - till specialpriser.
I en bransch där allt fler väljer att komponera sin resa på egen hand över Internet är vi
hotellspecialisten.

Boka ditt Mercure köpenhamn hotell här

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se