Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Copenhagen Hotel 27. eller annat hotell i Köpenhamn

      

Välkommen till Hotelreservation.se!

Hos oss hittar du hotell, flyg och hyrbil över hela världen till lägsta pris - alltid!
Enkelt och bekvämt, boka direkt eller gör en bokningsförfrågan.
Ring 08-540 202 20 eller maila oss för personlig rådgivning.

Läs mera om Hotel 27 härBOKA HÄR

 

  Copenhagen Hotel 27

Longangstraede 27, DK-1468 Copenhagen K.  Copenhagen 1468

 

Your favourite hotel in the heart of Copenhagen - only 200 meters from the Town Hall Square and within walking distance of Tivoli Gardens, the main shopping street "Strøget", the National Museum, Danish Design Centre and a the city atmosphere.
Copenhagen Hotel 27 has 203 rooms - all with Scandinavian pale wood furniture and decorated in pastel shades of light colours. Shower, cable and pay TV, telephone and writing desk in all rooms. Some rooms overlook the courtyard while others look out onto a quiet street.
A lobby with new lines, a breakfast room and sun terrace open during the summertime and 16 private parking spaces - we just keep getting better! The hotel re-opened in November 2005 - and within two years we will transform Copenhagen Hotel 27 into the "coolest place in town". In the meantime this will, of course, not affect our friendly guest service.

Copenhagen - Hotel 27 Copenhagen - Hotel 27 Copenhagen - Hotel 27

 

 

Shopping
Köpenhamns centrum är inte stort, men å andra sidan är det inte många andra ställen i världen, som har så mycket inspiration koncentrerad på så liten yta. Staden är överskådlig, och i regel är det lättare att komma runt till fots än med taxi eller S-tåg. Köpenhamn är allt du behöver. Olika kvarter har sin egen prägel, och drar till sig verksamheter och butiker av samma typ: avantgarde, underground och butiker på väg fram på Larsbjørnsstræde, konst och avancerad design i Amalienborg-kvarteret, varuhus och ledande märkesvarubutiker på Strøget, medan danskt mode visar sitt nya ansikte på Kronprinsensgade.

Strøget

Börja shoppingrundan på Strøget, som går genom hjärtat av Köpenhamn med början på Kongens Nytorv och ända ner till Rådhuspladsen. Hela gågatan är en lång arkitektonisk pärlrad av alla tänkbara butiker. Och skulle det mot förmodan hända att man inte hittar det man är ute efter, kan shoppinghungern säkert stillas på de många våningarna i varuhusen. Läs mera om shopping i København.

Museer
Köpenhamn har en överväldigande mängd museer. Landets långa historia gör ett besök på ett av de otaliga museerna till en spännande upplevelse, oavsett om du är intresserad av vikingahistoria, guldålders målerier eller modern installationskonst. De danska museerna är placerade i städerna och runt ute i den vackra naturen, och de flesta präglas av den säregna danska arkitekturen, så byggnaderna i sig är värda ett besök. 
 
Gallerier
Det moderna Danmark har massor av spännande gallerier, som för största delen ställer ut dansk design och formgivning. Du kan uppleva något av det yppersta inom dansk keramik och formkonst i Köpenhamn. Besök de små gallerierna på sidogatorna.
 
Musik & nattliv
I Köpenhamn börjar nattlivet sent. På de flesta diskoteken börjar gästerna komma vid midnatt. Många börjar dock tidigare på kvällen på något café eller en bar i City eller i brokvarteren. Senare bär det av mot diskoteken, spelställena och klubbarna. Underground och klubbliv upplevs bäst på Nørrebro, där man kommer nära Köpenhamns mångkulturella smältdegel.

Popp, dans och jazz

Vill du hellre lyssna på nya hit och spröda popptoner, då går turen till diskoteken på Østerbro eller till Baron Boltens Gård vid Kgs. Nytorv, där det är mycket liv hela natten. Gäller det jazz, är det åter igen stort intresse för ny dansk jazz, som bäst upplevs på Copenhagen Jazz House i Köpenhamns city.
 
Pass till stadens liv
De största danska städerna har alla samlat en rad upplevelser och transportmöjligheteri paket, som gör det både enkelt och billigt att vara på besök.

Städernas "pass" eller "kort" erbjuder i flesta fall gratis transport med bussar och tåg i stadsområdena och fri entré till en mängd olika museer och attraktioner. Utöver detta kan det finnas rabattmöjligheter för bilhyra, färjor och mycket mera. En sak är säker: Det är ett bra köp för dem som vill uppleva den danska storstaden.

Hotelreservation.se  Inte bara hotell i köpenhamn
Vi är ett svenskt bolag, säte i Stockholm med bokningscentraler i London, Barcelona och
Florida och med ett utbud av mer än 60.000 hotell över hela världen - till specialpriser.
I en bransch där allt fler väljer att komponera sin resa på egen hand över Internet är vi
hotellspecialisten.

 

Hotelreservation.se

 

 

Boka Copenhagen Hotel 27 här, eller annat hotell i Köpenhamn

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se