Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka ditt hotell i Las Palmas med Hotelreservation.se

Vår klassiska vintertillflykt kallas ibland för en mini-kontinent på grund av variationerna i klimat och det kuperade, vulkaniska landskapet vars högsta punkt, Pico de las Nieves, är hela 1949m ovan havsytan . Den norra delen med huvudstaden Las Palmas har en något lägre medeltemperatur, mer nederbörd och betydligt mer grönska än den södra. Således har de sydliga orterna, välkända San Agustin, Playa del Ingles, Puerto Rico samt Arguineguin och den nyare Puerto de Mogan fått den större delen av soltörstande européer.
 
Dock har Las Palmas de senaste upplevt en renässans tack vare en mycket medveten satsning på miljö och infrastruktur. Hela kvarter har renoverats, gågator har anlagts i flera led parallellt med strandpromenaden längs Las Canteras-stranden. Eftersom du idag kan flyga reguljärt hit med valfri reslängd har staden blivit ett svårslaget alternativ för weekendresor som innehåller både stads- och strandliv under höst, vinter och vår.
 
Vidare planeras mer ansiktslyftningar och aktiviteter inom turistnäringen och med hjälp av EU-bidrag är det i synnerhet den norra delen som ska uppmärksammas. Men redan nu kan du tack vare ett utmärkt bussystem eller med till exempel hyrbil upptäcka öns många säregna avkrokar utanför allfarvägarna. För den med fritidsintressen som naturvandring, golf eller djuphavsfiske finns här också goda möjligheter.

Boka ditt hotell i Las Palmas på Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se