Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka ditt hotell för en weekend i Barcelona med Hotelreservation.se

Barcelona är en av Europas allra hetaste städer. I den katalanska huvudstaden, där flertusenårig historia förenas med modern nutid, erbjuds det senaste inom arkitektur, mode och design. Utbudet av läckra fiskrestauranger och trendiga barer är digert och de långa sandstränderna nästan mitt i storstaden sätter extra guldkant på tillvaron.
 
Barcelonas mest kända gata är La Rambla. Promenadstråket, som sträcker sig från Plaça de Catalunya den dryga kilometern ner till Medelhavet, formligen väller över av gatuhandel, serveringar och folkliv. Här trängs turister med lediga Barcelonabor, artister med ficktjuvar och kaféstolar med souvenirstånd.

Också paradgatan Passeig de Gracia är en upplevelse. Här återfinns några av modernismens mest uppskattade byggnader signerade av bland andra arkitekten Antoni Gaudí, stadens son som annars är mest känd för den ofullbordade men smått fantastiska katedralen La Sagrada Familia. För den som vill vila från storstaden finns Costa Dorada med kilometerlånga sandstränder strax söder om Barcelona.
 
Boka din weekend med Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se