Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka ditt hotell i Puerto Pollensa på Hotelreservation.se

Klimatet, Klimatet, naturen och kulturen gör att man aldrig riktigt blir färdig med Mallorca. Stränderna talar sitt eget språk om bad och avkoppling, bergen bjuder på utmaningar för den med lust cykla eller vandra. Det är lätt att ta sig runt på Mallorca och de många små byarna i bergen tillsammans med utbudet av bland annat golf och ridning, gör att var och en kan skräddarsy sin egen resa. Aktiva såväl som kulturellt intresserade - eller både och.

I kontrast till naturskönheten reser sig i sydväst den brokiga, mångkulturella staden Palma som för öborna förstås är deras huvudstad. Här blandas det gamla med det nya och i hamnen guppar fiskebåtar och lustjakter sida vid sida. Från Palma kan man ta sig till Barcelona med båt, eller till syskonöarna i Balearerna - Ibiza, Menorca och Formentera.

Utanför den väletablerade badorten Alcudia i norr ligger en milsvid finkornig sandstrand som är speciellt omtyckt av barnfamiljerna. Turismen ses väl till på Mallorca och därför finner du här alternativ även för till exempel veckoslutsvistelse i Palma, för konferensresor eller kombinationer av olika orter och intressen.
Den riktiga pärlan är nog ändå Puerto Pollensa, en charmig småstad med sin traditionella atmosfär och omgivningar väl bevarade. Här får du både strandliv, bad och lokalfärg kombinerat på bästa sätt.
 
Boka hotell med Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se