Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka ditt hotell för en weekend i Nice med Hotelreservation.se

I Nice är man mycket noga med att bevara sitt historiska arv. Gamla byggnader hålls efter, fasaderna tvättas rena och konserveras, liksom freskerna som är målade på dem och bara Paris har fler gallerier, hotell och museer. Här lyckas man förena svunnen skönhet med en blommande turistindustri.

Medelhavets vågor rullar in längs stranden vid Promenade des Anglais, och mot de anrika lyxvillorna på halvön Cap Ferrat. Staden har över 300 dagar solsken årligen, och i parkerna märks det varmare klimatet: palmer och pinjeträd är typiska växter.
Det finns för övrigt 741 tunnland grönområden inne i staden, och Nice har under ett decennium utsetts till att ha Frankrikes bäst skötta offentliga trädgårdar.

Nicebornas starka identitet utmärks av dialekten, niçois, och den berömda matkulturen. Socca, en kikärtspannkaka, och grönsaksröran ratatouille är typiska rätter. Det finns gott om restauranger i olika prisklasser som alla serverar ypperlig fransk mat baserad på lokala råvaror från både hav och land.

Staden har också satt sig på kartan som värd för ett antal internationella evenemang inom kultur och sport. För den som söker franska rivierans sofistikerade utbud i samklang med en storstads puls och utbud är Nice tveklöst det bästa alternativet.
Boka din weekend med Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se