Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka ditt hotell i Krabi med Hotelreservation.se

Att Thailand snabbt fått en så stor plats i våra hjärtan finns det många olika förklaringar till. Somliga framhåller det pålitligt varma klimatet och de långgrunda, mjuka sandstränderna och allt vad till badlivet hör. Andra vurmar för landets rika kulturella historia som med fördel upplevs på rundresa i Bangkok och de norra regionerna. Som bekant är prisläget för oss européer mycket förmånligt och det thailändska köket behöver väl knappast en närmare beskrivning. Gemensamt för de flesta är nog ändå att den där paradiskänslan gärna infinner sig mycket tack vare naturskönheten samt invånarnas generösa gästfrihet.
 
För den som vill kombinera några dagar i mångmiljonstaden Bangkok med en badvistelse på ett smidigt sätt rekommenderas Hua Hin beläget på några timmars bussavstånd. Om du däremot är mest inställd på strandliv passar de sydligare orterna Phuket, Krabi, Khao Lak och ön Koh Samui bättre. De är alla av lite olika karaktär och du kan med fördel dela upp ditt boende –  Khao Lak och Koh Samui är generellt sett lite lugnare och har flest hotellalternativ om du vill bo på direkt på stranden medan Phuket har mest av folk- och nöjesliv.
Krabi med sin vackra, lilla skärgård var tidigare ett resmål främst för ungdomar och backpackers men har nu vuxit till sig och har allt du behöver för en avkopplande badsemester samtidigt som aktivitetsmöjligheterna är många med vattensporter och utflykter både på land och till sjöss.
Boka ditt hotell i Krabi med Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se