Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka ditt hotell i Hua Hin på Hotelreservation.se

Att Thailand snabbt fått en så stor plats i våra hjärtan finns det många olika förklaringar till. Somliga framhåller det pålitligt varma klimatet och de långgrunda, mjuka sandstränderna och allt vad till badlivet hör. Andra vurmar för landets rika kulturella historia som med fördel upplevs på rundresa i Bangkok och de norra regionerna. Som bekant är prisläget för oss européer mycket förmånligt och det thailändska köket behöver väl knappast en närmare beskrivning. Gemensamt för de flesta är nog ändå att den där paradiskänslan gärna infinner sig mycket tack vare naturskönheten samt invånarnas generösa gästfrihet.
 
 Om du är mest inställd på strandliv passar de sydligare orterna Phuket, Krabi, Khao Lak och ön Koh Samui bäst. De är alla av lite olika karaktär och du kan med fördel dela upp ditt boende – Krabi med sin vackra, lilla skärgård var tidigare ett resmål främst för ungdomar och backpackers men har nu vuxit till sig, Khao Lak och Koh Samui är generellt sett lite lugnare och har flest hotellalternativ om du vill bo på direkt på stranden medan Phuket har mest av folk- och nöjesliv.
För den som vill kombinera några dagar i mångmiljonstaden Bangkok med en badvistelse på ett smidigt sätt rekommenderas Hua Hin beläget på några timmars bussavstånd. Här ligger de flesta hotellen direkt på stranden och är oftast av hög komfort.
Boka ditt hotell på Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se