Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Övervintra långtid i Nerja.

Nerjas hjärta är Balcon de Europa, den palmkantade terrassen på klippkanten 20 meter ovan vattenytan med en magnifik utsikt över Medelhavet och bergen. Därifrån utgår ringlande gränder och promenadstråk i den gamla, vackra, välbevarade stadskärnan vars byggnader har behållit den traditionella Andalusiska stilen med vitkalkade fasader, taktegel i terracotta och färggranna kakelutsmyckningar.
 
Eftersom turismen inte tillåtits dominera har Nerja en oförstörd småstadscharm med alla de bekvämligheter och nöjen du förväntar dig av en upplevelserik vistelse. Tavernorna, kaféerna och butikerna utgör inte ett överflöd utan är naturliga mötesplatser för bofasta, utländska husägare från trakten och långväga resenärer som lärt uppskatta det goda köket, den småkosmopolitiska atmosfären och ett förträffligt klimat för den som vill övervintra och fly Nordens mörker för en månad eller två.
 
Vi har valt ut ett högklassigt hotellboende i Nerjas absoluta centrum, med gångavstånd till det mesta. Hotellet har både inomhuspool och en pool med solterrass på taket, bekväma, rymliga rum och en trevlig bar samt restaurang där den inkluderade halvpensionen intas (frukost och lunch eller middag).
 
Badvarmt kan sägas att det är till slutet av november men Nerjas sandstränder och de små bukterna just nedanför stadscentrum är fina picnicmål. Andra aktivitetsmöjligheter är bland annat golf, besöka Nerjas närbelägna droppstensgrottor, Malagas storstadspuls en timme iväg med buss eller biltur till morernas Alhambra i Granada för en lite längre utflykt.
Boka långtid i Nerja med Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se