Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka hotell i Elounda, Greklands lyxigaste badort.

 Elounda är ursprungligen en liten fiskeby, men har under de senaste 20 åren attraherat både rika och berömda med en rad lyxhotell i världsklass, belägna strax utanför byn. Vid hamnen, där fiskebåtarna guppar i vattnet, ligger ett gemytligt torg med små kaféer och tavernor där du kan inta allt från en kopp kaffe till en trerätters middag medan du betraktar folklivet. Nattlivet är ganska stillsamt, men önskar du ett större utbud är det enkelt att ta en taxi eller lokalbussen till den mysiga småstaden Agios Nikolaos, belägen en knapp mil från Elounda.

Elounda ligger i en vacker vik som skyddas av halvön Spinalonga. Det skyddade läget gör att det går bra att bada även blåsiga dagar, och det gör också Elounda idealiskt för vattensporter av olika slag. Dessutom är vattentemperaturen lite högre här än på många andra ställen på Kreta. Norr om Eloundas hamn ligger en fin sandstrand där du kan njuta av riktigt sköna dagar i solen, och i omgivningarna finns också några klapperstensstränder, exempelvis i fiskebyn Plaka.
Hotellboendet karaktäriseras av en härligt lyxig atmosfär och rummen samt faciliteterna håller hög standard.
Elounda kan konsten att förtrolla sina besökare och efter en semester här återvänder man mer än gärna.
Boka ditt hotell med Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se