Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka ditt hotell i Brasilien med Hotelreservation.se

Säg Brasilien och associationerna har lätt att hopa sig…
Regnskogen runt Amazonasflodens alla förgreningar är säkert vad många av oss tänker på med dess enorma växt- och djurrikedom. 18-miljoners-staden Sao Paulo, en annan, där de som har råd förflyttar sig med helikoptertaxi för att undgå kötiderna i biltrafiken. Kanske är det fotboll som hägrar för någon, denna allvarliga lek som här har många av sina mest bländande utövare. Men visste du att landet till ytan är större än Europa och enligt uppgift hyser uppemot femtusen sandstränder längs Atlantkusten, de flesta orörda?
 
Dock, karnevalen i Rio de Janeiro är nog vad de flesta av oss får på näthinnan – bilder från den månadslånga yran i kvarteren längs de klassiska stränderna Copacabana och Ipanema.
De flesta besökare väljer också Rio som startpunkt för sin upptäcktsfärd, några dagar för att borsta bort resdammet, ladda om och insupa stadens puls. Givetvis tar du linbanan för att njuta av utsikten från Sockertoppen och en stadsrundtur omfattar till exempel stadens historiska centrum Centro vars vackra byggnader som teatrar, kyrkor och muséer stammar från den portugisiska kolonialtiden.
 
På bara några timmars bussavstånd ligger de två mest närbelägna, mindre badorterna du kan kombinera din Rio-vistelse med - natursköna Angra dos Reis och sofistikerade Buzio som blivit lite av de förmögna Rio-bornas tillflyktsort. Bägge är läckert anlagda badorter med härliga sandstränder där entusiaster av vattensport har det mesta att välja mellan och på land kan du varva strandlivet med till exempel en golfrunda.
Dessutom äter du utomordentligt gott av både internationellt och lokalt kök med de bästa råvaror.
Boka ditt hotell med Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se