Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka ditt hotell i Dubai med Hotelreservation.se

Förenade Arabemiraten har gjort en av de senaste femton årens största satsningar på turism och det är häpnadsväckande vilka framsteg som gjorts från att för några decennier sedan främst ha varit utposter vid den Persiska vikens oljekällor, och med beduinstammar med sina kameler utspridda i den omgivande öknen.
Naturligtvis är det oljan som gjort det ekonomiska uppsvinget möjligt och tillåtit investeringarna i moderna hotell, shoppinggallerior och en levnadsstandard som hör till de högsta i världen.
 
Just Dubai är det av de sju Emiraten som nått längst tack vare sin status som frihandelsområde och mycket generösa skattepolitik. Det har också en inneburit en betydande internationalisering; antalet gästarbetare gör att majoriteten av befolkningen faktiskt är utländsk och som sagt, på senare år har även allt fler långväga semesterfirare hittat hit av vilka vissa stannar hela vinterhalvåret i det torra, behagliga ökenklimatet. Temperaturen november till mars är just de några grader högre än på Kanarieöarna eller vid Röda Havet som gör vattnet pålitligt badvarmt.
 
Denna kosmopolitiska smältdegel sätter också sin prägel på de kulinariska upplevelserna, här kan du äta god mat från i stort sett all världens olika kök. Kvällarnas nöjesliv är särdeles brokigt då all slags musik, olika språk och tungomål hörs i varje vrå.
Att du bor bekvämt behöver väl knappast påpekas. Det du bör tänka på är var du vill bo, de flesta väljer ett hotell på den fina Jumeira-stranden med en halvtimmes bussavstånd till centrum istället för vice versa.
Boka ditt hotell i Dubai med Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se