Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka hotell på Tenerife med Hotelreservation.se

Tenerife är den största av Kanarieöarna och till följd av att vulkanen Teides högsta topp är hela 3717m över havet så är skillnaden i nederbörd och temperatur mellan nord- och sydsida här än mer markant än på de övriga öarna. Många trogna, återvändande resenärer hävdar att på så sätt har Tenerife också mer att erbjuda av mikroklimat, varierande landskap och särpräglade semesterorter.
 
Naturligtvis lockar stränderna i söder de flesta soldyrkarna och i synnerhet Los Christianos, Playa de las Americas och Costa Adeje är i färd med att växa upp och ihop till ett modernt badresmål med faciliteter och underhållning som lyxrestauranger, nattklubbar, kasinon, biografer och konserter.
Puerto de la Cruz i norr med sin traditionella arkitektur och atmosfär har länge främst attraherat ett lite äldre klientel men allt fler upptäcker stadens charm. Givetvis kan du bada även här, då bäst i de härliga, anlagda havsvattenpoolerna
 
Vi rekommenderar en aktiv semester med hyrbil, till fots på vandringsleder eller kanske helt enkelt med det väl utbyggda bussnätet i de gröna omgivningarna längs Teides sluttningar som hyser många fina utflyktsmål.
Boka ditt hotell med Hotelreservation.se

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se