Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka hotell med Hotelreservation.se i Prag

För den som inte varit i Prag är det kanske svårt att föreställa sig hur tydligt ett svunnet Europa fortfarande kan förnimmas i denna gamla stad som omnämndes första gången år 956 av en arabisk köpman som talade om ’denna vackra stad av sten’. Anlagd vid Moldaus stränder har Prag genom århundraden varit säte för tjeckiska furstar och kungadömen vars historia lever kvar i den välbevarade arkitekturen och de otaliga kafé-, ölstuge- och restauranglokalerna med välvda tak och trägolv.

 

Ta spårvagnen till slottet varifrån du har en magnifik utsikt över staden, promenera sedan över kullersten ner till floden, över Karlsbron, stanna till och lyssna till flodens brus och sorlet från andra flanörer. Gamla stan är befriande bilfri och i korsverket av gränder kan du äta en lokal lunch för en ringa penning eller en exklusivare på någon av Prags många innekrogar som drar besökare från hela världen. Passerar du sedan Rådhustorget och Vaclavplatsen så har du täckt de viktigaste landmärkena och gjort dig förtjänt av en förfriskning på en uteservering och kvällens begivenheter kan planeras.

 

Vi har rätt hotell för konferensgrupper, den kulturellt intresserade eller om du vill boka en weekend i Europas mest romantiska stad.

Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se