Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Egypten - kulturens vagga. Boka hotell eller rundresa.

Merparten av befolkningen lever vid stränderna längs Nilens tunna ådra, i det bördiga deltat, mångmiljonstaden Kairo samt i den omgivande öknens sporadiska oaser. Mycket i Egypten ter sig främmande men samtidigt igenkännbart och oemotståndligt fascinerande - rikedom och fattigdom, forntid och nutid, olika livsuppfattningar – kontrasterna är många och skarpa i ett land där arabisk, afrikansk och europisk kultur smälter samman till något helt eget.

 Egypten

Det är också lätt att falla för den generositet och gästfrihet som är en naturlig del i egyptiernas överlevnadskonst att värja sig mot snåla levnadsbetingelser.

En resa hit är en formidabel knockout av intryck oavsett vilket av våra olika arrangemang du väljer.

 

För att på bästa sätt täcka in landets alla kulturskatter samt ge möjlighet att varva ner med till exempel golf eller vattensport under bad- och soldagar vid Röda Havet kan du välja att antingen ligga still på samma ort och hotell eller välja att boka en innehållsrik rundresa som kombinerar de största begivenheterna.

Boka hotell med Hotelreservation.se

Boka hos Hotelreservation.se

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se