Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Hos oss kan du boka hotell i spanska sydkustens pärla Nerja.

Nerjas hjärta är Balcon de Europa, den palmkantade terrassen på klippkanten 20 meter ovan vattenytan med en magnifik utsikt över Medelhavet och bergen. Därifrån utgår ringlande gränder och promenadstråk i den gamla, vackra, välbevarade stadskärnan vars byggnader har behållit den traditionella Andalusiska stilen med vitkalkade fasader, taktegel i terracotta och färggranna kakelutsmyckningar.

 Hotell Nerja

Eftersom turismen inte tillåtits dominera finns här en oförstörd småstadscharm med alla de bekvämligheter och nöjen du förväntar dig av en upplevelserik badsemester. Tavernorna, kaféerna och butikerna utgör inte ett överflöd utan är naturliga mötesplatser för bofasta, utländska husägare från trakten och långväga resenärer som lärt uppskatta det goda köket, den småkosmopolitiska atmosfären och ett förträffligt klimat som medger en säsong även för den som vill övervintra och fly Nordens mörker för en månad eller två.

 Strand Nerja

Badvarmt kan sägas att det är från mitten av maj till slutet av november och entusiasten blir inte besviken, Nerjas sandstränder sträcker sig många kilometer men läckrast är nog de små bukterna just nedanför stadscentrum dit du kommer via trappor nedför klippväggen.

 

När solbrännan är grundlagd har du många aktivitetsmöjligheter på land, bland annat Nerjas droppstensgrottor inom kort avstånd, Malagas storstadspuls en timme iväg med buss eller bil samt till exempel morernas Alhambra i Granada för en lite längre utflykt.

 

Boka ditt hotell med Hotelreservation så vet du att du bor rätt i Nerja.

Nerja sökmotor

Se vårt utbud av hotell i Nerja och många andra orter. Klicka här.

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se