Turkiet
Thailand
Tenerife
Sydafrika
Spanien
Rom
Prag
Nice
Nerja
Mallorca
Hotell New York
Hotell London
Hotell i Stockholm
Hotell i Paris
Hotell i Köpenhamn
Hotell
Gran Canaria
Elounda
Egypten
Dubai
Cypern
Chania
Budapest
Brasilien
Bil
Barcelona

Boka rätt hotell för din semester i Chania med Hotelreservation.

Att Chania med omnejd sedan många år är skandinavernas populäraste sommarresmål kanske inte är allom känt. Å andra sidan är det med tanke på öns naturliga förutsättningar lätt att förstå. Här råder oftast en torr värme som i kombination med en nordlig lätt bris, meltemi, gör att även de varmaste dagarna är behagliga och att luftkonditionering sällan känns nödvändig.

 

Beläget på Kretas nordvästra kust får området en hel del regn på vinterhalvåret vilket gynnar de bördiga omgivningarna som håller sig grönskande även under sommaren. Ett klimat som förstås ger prima råvaror och det kretensiska köket är välkänt för sin hälsonytta – grönsaker, olivolja, frukt, färsk fisk med mera – de traditionella tavernorna ger inte vika för snabbmaten.

 

Traditionen lever också i Chanias och Rethymnons gamla venetianska stadskärnor med välbevarad arkitektur, spännande gränder, serveringar, folkliv och fina hantverksbutiker. Oavsett var du bor med oss så är det lätt att ta sig in till stan – bussnätet är väl utbyggt även om du vill lite längre, upp i bergsbyarna eller till Knossos om du inte föredrar egen hyrbil eller moped.

 

Eftersom vi kan vårt Grekland kan du med Hotelreservation.se boka både bra och billigt boende i Chania med omnejd.

Och så har du naturligtvis Medelhavet som lockar, vilket hotell du än väljer så är stranden inom nära räckhåll.

För att läsa mer gå till vår hemsida.

Hotelreservation.se • Fridhemsgatan 68 • 112 46 Stockholm • +46 (0)8-54020220 • +46 (0)8-54086617 • info@hotelreservation.se